Naši odrasli korisnici iz Centra za rehabilitaciju na Braščinama u duhu prosinca odjenuli su svoja vilenjačka odjela i sa malo božićne prašine rasuli sreću kroz provedbu raznih aktivnosti.

Mi smo pak s druge strane odlučili s vama podijeliti malo njihovog zaraznog blagdanskog duha u sklopu ove Božićne priče i glavnih junaka Vilenjaka (odraslih korisnika).

◊   Sve je počelo kada su Vilenjaci izradili božićne ukrase, a Vilenjakinja Nina uzela ukrase i započela s kićenjem bora u Centru sa glavnim Vilenjakom, učiteljem Milivojem

 

◊   Ubrzo nakon toga, za korisnike Centra održan je koncert  Vilenjaka Jana. Tako je božićni duh ubrzano putovao Centrom do sve i jednog korisnika, pretvarajući i njih u Vilenjake.

 

◊   Božićna prašina naših vrijednih Vilenjaka rasula se po cijelom gradu, sve do samog Korza gdje su se u izlogu gradske uprave našli izloženi njihovi radovi od recikliranih materijala, koje im je pomogla izraditi njihova glavna Vilenjakinja, učiteljica Silvana

 

◊   Ali Vilenjaci nisu tu stali. Ubrzo nakon toga, dio svojih radova izložili su na izložbi u Matuljima, a Vilenjak Jan je održao još jedan nastup za sve posjetitelje, kako bi se naša božićna čarolija što prije proširila.

Share:
UDRUGA ZA SKRB AUTISTIČNIH OSOBA RIJEKA | Sva prava pridržana.

Proudly powered by ClueGo