Anonimna anketa – Cijene terapija za osobe s autizmom za studeni 2022. godine

Anonimna anketa – Cijene terapija za osobe s autizmom za studeni 2022. godine

Dragi članovi, roditelji i stručni suradnici

Izuzetno nam je važno da minimalno tri osobe ispune anonimnu anketu te da možemo računati da će i sljedeća 3 mjeseca moći izdvojiti 10-15 minuta za anketu (slati ćemo nove ankete svaki mjesec u ovom periodu). Uz to Vas molimo da anketu ispunite u sljedećih nekoliko dana kako bi imali podatke koji se odnose na mjesec studeni.

Anketa je dostupna na poveznici: https://forms.gle/MWmyd925m5gViJzC9

Naime, SUZAH Savez udruga za Autizam Hrvatske se u drugoj polovici 2022. godine pridružio grupi koju koordinira Centar za mirovne studije u Zagrebu, a okuplja pojedine sindikate, udruge i profesore oko teme socijalnih i ekonomskih prava.

“Kroz sudjelovanje na sastancima ove skupine postali smo svjesni činjenice da je skupina osoba s autizmom i njihovih obitelji uz sve ostale rizike posebno izložena i rizicima od siromaštva. Ovo postaje posebno značajno u ovom trenutku, samo nešto više od mjesec dana prije uvođenja eura.” navode iz SUZAH-a

Ideja je da se na jednostavan način poprati hoće li uvođenje eura dodatno utjecati na cijene nekih od usluga koje plaćaju obitelji djece/osoba s autizmom.

Share:
UDRUGA ZA SKRB AUTISTIČNIH OSOBA RIJEKA | Sva prava pridržana.

Proudly powered by ClueGo