Predavanje na temu “Važnost spolne edukacije osoba s poremećajima iz spektra autizma”

Predavanje na temu “Važnost spolne edukacije osoba s poremećajima iz spektra autizma”

Otvorene su prijave za besplatno stručno predavanje i okrugli stol u okviru projekta “Podizanje svjesnosti o važnosti spolne edukacije osoba s poremećajima iz spektra autizma” Zaklade ICF.

Kroz ovu izazovnu i nerijetko zapostavljenu temu vodit će vas predavačice Mateja Vukašinec (mag. rehab. educ., SI pedagog) i Iva Kovačić (mag. rehab. educ., SI pedagog).

Predavanje i okrugli stol održat će se 22.10.2022. (subota), prema sljedećem rasporedu:

  • Stručno predavanje pod nazivom „Važnost spolne edukacije osoba s poremećajima iz spektra autizma“ predviđeno je u trajanju od tri sata, od 09:00 do 12:00 sati.
  • Okrugli stol na temu „Izazovi u području spolnosti osoba s poremećajima iz spektra autizma“ održat će u poslijepodnevnim satima, odnosno od 15:00 do 16:30 sati.

Na predavanje i okrugli stol dobrodošli su roditelji i članovi šire obitelji osoba s poremećajima iz spektra autizma te vas pozivamo da ovaj poziv proslijedite svim osobama za koje smatrate da bi im tema mogla biti zanimljiva i korisna.

Događanje je virtualno, a prijaviti se možete do 20.10.2022. klikom na link https://docs.google.com/…/1FAIpQLScgu8OlDD5kVu…/viewform


Share:
UDRUGA ZA SKRB AUTISTIČNIH OSOBA RIJEKA | Sva prava pridržana.

Proudly powered by ClueGo