Održane radionice ”Pametna udruga – pokretač promjena u zajednici”

Održane radionice ”Pametna udruga – pokretač promjena u zajednici”

U petak, 8.12., u Centru za rehabilitaciju Rijeka, održali smo frizerske radionice koje su se pretvorile u pravo malo čudo ljepote! Naši dragi korisnici nisu samo osvježili svoje frizure, već su se i našminkali uz osmijeh koji se nije mogao sakriti. Reakcije su bile fantastične, a svi jedva čekaju sljedeći susret s škarama i priborom za šminkanje.

U udruzi Rijeka 21 održane su radionice izrade sapuna i nakita posebno prilagođene za naše prijatelje s Downovim sindromom. Atmosfera je bila ispunjena kreativnošću, a rezultati su bili prekrasni. Izrađivali smo nakit od papira i sapune u raznim oblicima, bojama i mirisima. Ruke su bile u pokretu, srca puna radosti.

U Udruga Za Skrb Autističnih Osoba Rijeka djeca s autizmom su sudjelovala u radionici rekreacijskih vježbi uz pomoć nove pametne ploče. Plesalo se, vježbalo, crtalo, ali i zajedno pjevalo i sviralo nekoliko božićnih pjesama. Osjetila se nevjerojatna energija i zajedništvo koje nam je svima donijelo neizmjerno radosti.

Nestrpljivo iščekujemo idući ciklus radionica koji nas očekuje u novoj godini! Hvala svima koji su sudjelovali i podržali ovaj poseban dan. Vaša podrška čini čuda, a zajedno stvaramo ljepši svijet za sve nas.

Fotografije održanih radionica možete pogledati ovdje.


Radionice provodimo u okviru projekta “Pametna udruga – pokretač promjena u zajednici” UP.04.2.1.11.0453 u Udruzi za sindrom Down – Rijeka 21.

Projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 55.490,13 eur/418.090,38 kn i iz Državnog proračuna u iznosu od 9.792,38 eur/73.780,66 kn. Ukupna vrijednost projekta iznosi 65.282,50 eur/491.871,03 kn.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Udruge za skrb autističnih osoba.

Za više o EU fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr

Share:
UDRUGA ZA SKRB AUTISTIČNIH OSOBA RIJEKA | Sva prava pridržana.

Proudly powered by ClueGo