Održane radionice ”Pametna udruga – pokretač promjena u zajednici”

Održane radionice ”Pametna udruga – pokretač promjena u zajednici”

U petak, 24.11., održali smo raznolike radionice koje su pružile jedinstvene doživljaje za naše male i velike polaznike. Rekreativne vježbe za djecu, frizerska radionica i radionica izrade nakita za odrasle obogatile su naš prostor kreativnosti i učenja.

Na radionicama rekreativnih vježbi, naši mališani su imali priliku izraziti se kroz raznolike aktivnosti prilagođene njihovim potrebama. S vodstvom naše predane voditeljice i uz pomoć volontera iz Udruge za sindrom Down – Rijeka 21, svaki trenutak bio je ispunjen smijehom i razigranošću.

Frizerska radionica pružila je sudionicima pravo iskustvo frizerskog salona, obogaćeno čitanjem slikovnica. Naši mališani su ne samo dobili nove frizure, već su kroz ovu edukativnu aktivnost razvijali osjećaj samostalnosti i samopouzdanja.

Radionica izrade nakita za odrasle protekla je u veselom ozračju stvaranja jedinstvenih narukvica od patenta. Kreativnost je cvjetala, a ideje su se izmjenjivale uz stručno vodstvo naše voditeljice, stvarajući pritom trajne uspomene.

Osim što smo zajedno učili i stvarali, ove radionice su također bila prilika za razvoj novih prijateljstava, čime smo dodatno potvrdili inkluzivnost našeg društva. Hvala svima koji su sudjelovali i doprinijeli ovoj posebnoj atmosferi!

Fotografije održanih radionica možete pogledati ovdje.


Radionice provodimo u okviru projekta “Pametna udruga – pokretač promjena u zajednici” UP.04.2.1.11.0453 u Udruzi za sindrom Down – Rijeka 21.

Projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 55.490,13 eur/418.090,38 kn i iz Državnog proračuna u iznosu od 9.792,38 eur/73.780,66 kn. Ukupna vrijednost projekta iznosi 65.282,50 eur/491.871,03 kn.

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Udruge za skrb autističnih osoba.

Za više o EU fondovima: www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr

Share:
UDRUGA ZA SKRB AUTISTIČNIH OSOBA RIJEKA | Sva prava pridržana.

Proudly powered by ClueGo